Vlogger Jipp Heldoorn kiest voor Kitchenstudio

De bekende vlogger Jipp Heldoorn was toe aan een nieuwe keuken en heeft na lang zoeken gekozen voor Kitchenstudio. Inmiddels is de keuken geplaatst. Bekijk hier de vlog van Jipp

Winnaar AEG design contest

Kitchenstudio wint de internationale design contest van AEG. Wederom een mooie erkenning voor de passie en inzet die kitchenstudio heeft voor het maken van droomkeukens voor haar klanten

Keuken & Design Magazine

De mooiste erkenning voor je werk krijg je o.a. van je collega’s. Één van onze vakbladen wijdde een mooi artikel aan onze transparante werkwijze.

Internationale brochure Wave design

Wij voelen ons vereerd om drie van onze keukendesigns terug te vinden in de nieuwe internationale brochure van Wave; Fashion for Kitchen.

Werelds wonen

Een 16 pagina’s tellend artikel over één van de mooist verbouwde woningen in 2017 van onze vaste partner Plan2000. Natuurlijk kan onze prijswinnende keuken van de Eigen huis beurs in Utrecht niet ontbreken in deze woning.

Internationale brochure van Steel Cucine

Ook in de nieuwe internationale Steel Cucine brochure vindt u ons terug met twee van onze keuken designs.

Woongaard Magazine

Op de kaft van magazine De Woongaard pronkt ons prijswinnende keukendesign. In dit magazine ook weer een link naar de woning waar deze keuken is geplaatst en een leuk artikel over vaste partner Plan2000.

Uw Woonboek

Het architectenpunt