Kitchenstudio, van A to Z

Van ontwerpfase tot en met de montage; wij dragen zorg voor alles. We begeleiden u tijdens het gehele traject. Zo meten wij alles op, ontwerpen, bestellen én monteren we uw keuken. Hiervoor nemen wij de volledige verantwoording.

 

Ons team

Sinds we onze eerste keuken plaatsten in 2016, is er een hoop veranderd. We begonnen met drie man, maar zijn inmiddels met zijn zessen. Remy en Kathy, Andrew en Rachelle, Thomas en Tamara zijn de drie koppels, die samen met al onze andere vaste partners nu het team van Kitchenstudio vormen.

 

Familiebedrijf

Doordat er drie stellen werken kunnen we inmiddels met trots zeggen dat Kitchenstudio toch echt wel een familiebedrijf is geworden.

Remy en Andrew zijn de eigenaren van Kitchenstudio en komen net als Tamara graag bij u thuis langs om uw keukenwensen te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de ontwerpstudio voor een eerste kennismaking. Thomas is onze hoofdmonteur, meubelmaker en de man van Tamara. Samen met onze monteurs Tarik, Marco en Patrick en Djovan plaatst hij alle keukens. Achter elke succesvolle man staat een nog sterkere vrouw dus het team zou niet compleet zijn zonder de vrouwen van Remy en Andrew, Kathy en Rachelle zorgen onder andere voor de financiële afdeling en de planning van uw keuken.

 

Vakmanschap

Het team van Kitchenstudio heeft samen al ruim veertig jaar ervaring in de keukenbranche. Kitchenstudio werkt met gepassioneerde meubelmakers en ambachtelijke vakmensen. Wanneer we met materialen werken die niet iedere keukenleverancier aanbiedt, is er specifieke expertise nodig. Dan raadplegen wij ons uitgebreide portfolio met vaklieden en specialisten, die allen bijdroegen aan het ontstaan en succes van Kitchenstudio.

 

Over Remy en Andrew

Remy startte zijn carrière 22 jaar geleden bij Horn Keuken en Bad. Andrew kwam daar als 15 jarige stage lopen voor zijn opleiding. Nu 22 jaar later zijn ze samen eigenaar van Kitchenstudio.