Kitchenstudio, van A to Z

Van ontwerpfase tot en met de montage; wij dragen zorg voor alles. We begeleiden u tijdens het gehele traject. Zo meten wij alles op, bestellen én monteren we uw keuken. Hiervoor nemen wij de volledige verantwoording.

 

Wie zijn wij

Remy, Alice, Martin, Igor en Dennis vormen samen het team van Kitchenstudio.

Naast dat Remy eigenaar is, ontwerpt hij samen met Martin en Alice uw keuken. Technisch uitwerker Igor bestelt alle onderdelen en keukenapparatuur. Hierbij controleert hij of alles in orde is. Dennis monteert en installeert uw keuken.

 

Met zorg en aandacht

Bij Kitchenstudio doen we het graag anders. Iedere keuken is verschillend en iedereen heeft persoonlijke wensen. Daarom komen Remy Alice en Martin graag zelf bij u langs. Samen met u ontwerpen ze een keuken waarop u trots bent. Aan de hand van moodboard samples, kleurenwaaiers en de laatste trends op keukengebied, maken Remy, Alice en Martin de eerste ruwe schetsen bij u aan tafel. Deze werken ze uit naar een fotopresentatie, die u te zien krijgt tijdens een volgende ontwerpsessie in de ontwerpstudio. De basis staat dan al en zo werkt het prettiger verder naar het eindresultaat.

 

Vakmanschap

Kitchenstudio werkt met gepassioneerde meubelmakers en ambachtelijke vakmensen.  Wanneer we met materialen werken die niet iedere keukenleverancier aanbiedt, is er specifieke expertise nodig. Dan raadplegen wij ons uitgebreide portfolio met vaklieden en specialisten, die allen hun bijdrage hebben geleverd aan het ontstaan en succes van Kitchenstudio.

 

Over Martin

Martin is al ruim 30 jaar actief in de wereld van keukens en interieur-inrichting. Hij heeft hierin verschillende functies bekleed maar zijn grote passie is ontwerpen. Hij is betrokken geweest bij talloze kleine en grote interieurprojecten, met zowel particulieren als bedrijven als opdrachtgever. Keukendesign loopt als een rode draad door Martin’s carrière, maar het is vooral zijn ervaring bij het ontwerpen van winkelinterieurs en het designen van meubelen, die hem helpen om samen met onze klanten een nèt even originelere en betere keukenopstelling te ontwerpen. ‘Geweldig om met mijn passie onze klanten te kunnen helpen hun keukendroom te realiseren’.

 

Over Alice

Alice is een gedreven, enthousiaste keuken- en interieurontwerper met 12 jaar ervaring.  Na 8 jaar bulthaup keukens ontwerpen en realiseren is zij afgelopen 4 jaar werkzaam als interieurontwerper met de mooiste merken. Haar brede kijk op het interieur komt tot zijn recht in de ontwerpen van de keuken als persoonlijke leefruimte. “Door het toepassen van de juiste vormgeving, kleuren en materialen zien we hoe belangrijk de keuken is voor je interieur”. Haar rust, creativiteit, kennis en technisch inzicht zijn de ingrediënten voor het perfecte plaatje.

 

Over Remy

Remy startte zijn carrière 20 jaar geleden bij Horn Keuken en Bad. De jaren daarna bekleedde hij functies bij diverse keukenshowrooms, zoals Gramo Keuken en Bad, Keukenvision Naaldwijk en I-kook Den Haag. Dat smaakte naar meer. Hij liet zich dus geen tweede keer zeggen, dat hij dit best wel eens heel goed zélf kon doen.

De vroegere collega’s van Remy zijn inmiddels algemeen directeur of sales accountmanagers van de grote keuken- en apparatuur merken die hij zelf levert. Zo doet Kitchenstudio dus prettig zaken! We maken dus niet alleen mooiere ontwerpen dan de gemiddelde keukenleverancier. Prijstechnisch zijn we ook bijzonder concurrerend!

WhatsApp chat