Kitchenstudio, van A to Z

Van ontwerpfase tot en met de montage; wij dragen zorg voor alles. We begeleiden u tijdens het gehele traject. Zo meten wij alles op, ontwerpen, bestellen én monteren we uw keuken. Hiervoor nemen wij de volledige verantwoording.

 

Ons team

Sinds we onze eerste keuken plaatsten in 2016, is er een hoop veranderd. We begonnen met drie man, maar zijn inmiddels met zijn achten. Remy en Kathy, Andrew en Rachelle, Thomas en Tamara zijn de drie koppels, die samen met Igor en David het team van Kitchenstudio vormen.

 

Familiebedrijf

Doordat er drie stellen werken, Andrew de neef is van Igor en David de vader van Andrew, kunnen we inmiddels met trots zeggen dat Kitchenstudio een familiebedrijf is.

Remy is eigenaar en ontwerpt uw keuken. Mede-eigenaar Andrew maakt net als Tamara graag kennis bij u thuis om uw keukenwensen te bespreken. Igor bestelt alle onderdelen en keukenapparatuur. Hierbij controleert hij of alles in orde is. Thomas is onze hoofdmonteur en meubelmaker. Samen met onze monteur David plaatst hij alle keukens. Servicemedewerkers Rachelle en Kathy zorgen onder andere voor de planning.

 

Vakmanschap

Het team van Kitchenstudio heeft samen al ruim vijftig jaar ervaring in de keukenbranche. Kitchenstudio werkt met gepassioneerde meubelmakers en ambachtelijke vakmensen. Wanneer we met materialen werken die niet iedere keukenleverancier aanbiedt, is er specifieke expertise nodig. Dan raadplegen wij ons uitgebreide portfolio met vaklieden en specialisten, die allen bijdroegen aan het ontstaan en succes van Kitchenstudio.

 

Over Remy en Andrew

Remy startte zijn carrière 22 jaar geleden bij Horn Keuken en Bad. Andrew kwam daar als 15 jarige stage lopen voor zijn opleiding. Nu 22 jaar later zijn ze samen eigenaar van Kitchenstudio.