Den Haag

Een jaar geleden stonden wij voor het eerst op de Eigenhuis Beurs in Utrecht. Op zichzelf al een sensatie, maar we stonden met een mond vol tanden toen we de prijs wonnen voor de mooiste keukenstand! Wij zijn dus éxtra trots op deze prijswinnende keuken!

 

Wanneer we naar deze keuken kijken, worden we weer een beetje warm van binnen. Eiken fineer met carbon zwart en het Estaturio Silk keramieken werkblad van Kemie B.V. is met recht een succesformule. Details zoals de subtiel eiken fineer afwerking onder het werkblad, zijn snoepjes voor het oog.

 

We lijken niet uitgepraat over dit pareltje! En dat zijn we ook niet. De oven, stoomoven en sous vide lade van AEG Nederland laten zich van hun beste kant zien. Pittig koken op de PITT cooking en tegen de lamp lopen, doe je niet bij de lamp afzuigkap model van Wave. De nis tussen de ovens is perfect voor een koffiecorner, of als je bijvoorbeeld een prijs heb gewonnen voor de mooiste keuken stand op de Eigen Huis beurs. Het is maar een voorbeeld.

 

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Wilt u ook een unieke keuken op maat voor u gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan. Wij komen graag bij u thuis om u te leren te kennen. Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken.

 

Klik hier

Awards

Prijswinnaar Eigenhuis Beurs | Werelds wonen magazine | De woongaard magazine

Partners

Plan200 | MAK Makelaardij

Tags
AEG Nederland, Kemie, PITT Cooking, Quooker, Wave
WhatsApp WhatsApp ons