Den Haag

We hebben een “Black and Tan” keuken vertaald naar het roest en zwart voor onze vaste partner Plan2000. Speciaal op maat gemaakte hoge kastenwand, waarvan de brede ladekast doorloopt onder de oven opzetkast. Voor het prachtige servies wat hoogstwaarschijnlijk matched bij deze rusty look zijn er hoge bovenkasten om deze mooi op te bergen. De zwarte opleggrepen geven deze keuken weer een stoere strakke look.

 

Wederom gekozen voor de prachtige combinatie van de zwarte franke spoelbak met zwarte Quooker in het werkblad van keramiek van Kemie. Het werkblad zorgt ervoor dat je flink aan de slag kan aangezien deze hitte- kras- en vlek bestendig is. Het rode wijntje wat je morst tijdens het kokkerellen op de Neff inductiekookplaat met afzuiging is er geen partij voor. Het nieuwe wijntje zo uit de wijnkoeler en de rest van de hapjes uit de AEG oven van de Blackline.

 

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Wilt u ook een unieke keuken op maat voor u gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan. Wij komen graag bij u thuis om u te leren te kennen. Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken.

 

Klik hier

Partners

Plan2000 | MAK Makelaardij

Tags
AEG Nederland, Kemie, Neff, Quooker
WhatsApp WhatsApp ons