Wassenaar

Plan2000 creëerde van een fietsenwinkel in Wassenaar, een prachtige woonvilla. Een hele eer om als Kitchenstudio het kloppende hart van deze woonvilla te ontwerpen. Net als het hart staat deze ultra mat zwarte keuken gecentraliseerd in de woning en zorgt de hoge kastenwand in roestlook voor een stoer contrast.

 

Een keuken zonder apparatuur is net als een auto zonder wielen. Deze prachtige keuken wordt compleet gemaakt met de inbouwapparaten van AEG. Een 5 zone inductiekookplaat en een wijntje zoals het hoort uit de wijnkoeler. De luxueuze lamp afzuigkap met plasmafilter van Wave maakt de keuken compleet zoals de supersofts onder de bolide van Max Verstappen.

 

Het werkblad is net als het dragen van de juiste schoenen. Je gaat tenslotte niet hardlopen op je pumps. De krachtpatser van keramiek, kras- en vlekvrij en ook nog eens hittebestendig een echte alleskunner, in een zo luxe -als je zelf wilt- jasje. Als finishing touch, het neusje van de zalm, dé Quooker in matching kleuren van de keuken.

 

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Wilt u ook een unieke keuken op maat voor u gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan. Wij komen graag bij u thuis om u te leren te kennen. Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken.

 

Klik hier

Partners

Plan2000 | MAK Makelaardij

Tags
AEG Nederland, Kemie, Quooker, Wave design
WhatsApp WhatsApp ons