Zoetermeer

Winter is coming in deze sneeuw witte ultra matte greeploze keuken. Een mondvol, maar dan heb je ook wat. Wat een reinheid straalt deze keuken uit, net als een museumstuk staat dit paradepaardje en ben je bang om een vingerdruk achter te laten op deze smetteloze keuken. Gelukkig heeft de klant daar geen omkijken naar. Met het keramisch werkblad van Kemie in beton kleur en een keramiek onderbouw spoelbak prept deze baas al zijn maaltijden in een handomdraai. Zonder vrees voor hitte, kras of vlekken is het keramisch werkblad bestand voor zwaar geschut.
Zoals je je schoenen met je tas laat matchen, is het eiland werkblad een perfect match met de achterwand van keramiek te midden van de hoge kasten. Bewapend met AEG apparatuur en een koffiemachine voor de dorst, spant de plafond afzuigunit van Wave (letterlijk) de kroon. De houten afwerking met zwarte spots geeft het detail voor de perfecte industriƫle uitstraling.
Net als wij, is Wave trots op deze keuken, omdat deze voorzien is van een Wave Design plafond afzuigunit. Zo trots, dat deze Kitchenstudio keuken in hun internationale brochure staat. We zouden bijna naast onze schoenen gaan lopen, maar dan krijg je vieze voeten. Elk ontwerp dat wij maken, doen wij met passie en zullen wij altijd het optimale eruit proberen te halen, en gaan wij door tot de klant tevreden is. Dit is onder andere mogelijk door onze nauwe en vriendschappelijke samenwerkingen met merken zoals Wave. Fashion. For kitchen.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Wilt u ook een unieke keuken op maat voor u gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan. Wij komen graag bij u thuis om u te leren te kennen. Wij denken graag met u mee en ontwerpen uw droomkeuken.

 

Klik hier

Awards

Internationale brochure Wave design

Partners

Jose Stielstra | Florek vastgoedonderhoud

Tags
AEG Nederland, Dekker Zevenhuizen, Kemie, Wave design
WhatsApp WhatsApp ons