Uw droomkeuken, onze passie! Van A tot Z volledig ontzorgd

 

Met veel toewijding en plezier ontwerpen wij uw droomkeuken. Het zijn vooral de details en de uitvoering van montage, die bepalen of uw keuken nu net die “wow” factor heeft of gewoon een mooie keuken is.

 

Onze ontwerpen vielen al verschillende keren in de prijzen. We wonnen internationale designwedstrijden, maar ook onze creaties op woonbeurzen krijgen de erkenning van zowel de vakspecialisten als de consument.

 

U kunt afspreken bij ons in de ontwerpstudio, maar Andrew of Tamara komen ook graag bij u langs en nemen samen met u uw wensen door, gewoon thuis bij u aan tafel. Na deze eerste kennismaking maken wij een inschatting van de verwachte kostenbegroting op basis van de besproken ideeën. Nadat u ons groen licht geeft om uw ideeën visueel verder uit te werken, maakt Remy uw ontwerp en offerte op.

 

Uiteraard zijn meerdere aanpassingen van het ontwerp mogelijk. Het ontwerp aanpassen hoort immers bij het ontwerpproces. Zo realiseren we samen uw ideale droomkeuken.

 

Volledig ontzorgd!

 

Wij ontwerpen niet alleen uw keuken, maar begeleiden ook samen met ons team van vakmensen het gehele proces van A tot Z. Ons team kan uw bestaande keuken verwijderen, leidingwerk aanleggen of verplaatsen maar ook eventuele bouwkundige aanpassingen voor u realiseren. Denk daarbij aan het verplaatsen van muren, de afwerking van zowel muren als vloeren en andere werkzaamheden.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak via onderstaande knop.

Afspraak maken