Uw droomkeuken, mijn passie!

 

Met veel toewijding en plezier ontwerp ik uw droomkeuken. Het zijn vooral de details en natuurlijk de uitvoering tijdens montage die bepalen of uw keuken nu net die “wow” factor heeft of gewoon een mooie keuken is.

Mijn ontwerpen zijn al verschillende keren in de prijzen gevallen. Internationale design wedstrijden die ik heb gewonnen, maar ook woonbeurzen waar wij met onze creaties de erkenning krijgen van zowel de vakspecialisten alsmede de consument.

 

Ontwerpkosten € 795,-

 

Ik ontwerpt niet alleen uw keuken, maar begeleid ook samen met mijn team het gehele proces van A tot Z. Mijn collega Igor besteld uw keuken en maakt de technische tekeningen voor uw aannemer. Onze eigen monteurs Dennis en Thomas monteren uw keuken.

Als u ervoor kiest om het gehele project door ons te laten realiseren dan worden de ontwerpkosten op onze offerte prijs in mindering gebracht.

 

Kiest u ervoor om uw keuken elders aan te schaffen, maar heb ik wel één of meerdere ontwerpen voor u gemaakt dan zullen wij onze ontwerpkosten van € 795,- aan u door factureren.

 

U kunt met mij afspreken in onze ontwerpstudio of ik kom graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen met u door te nemen bij u thuis aan tafel. Na onze eerste kennismaking zal ik uw ontwerp en offerte uitwerken en deze aan u doormailen.

Uiteraard zijn meerdere aanpassingen van het ontwerp mogelijk binnen de ontwerpkosten die wij hanteren. Het aanpassen van het ontwerp hoort immers bij het ontwerpproces om samen tot uw ideale droomkeuken te komen.

 

U kunt met mij afspreken in onze studio of ik kom graag bij u langs op de volgende dagen en tijdstippen. Neem contact met mij op om te vragen naar mijn beschikbaarheid.

Afspraak maken